Hger

Cleeves, Ann

| 2022

Poliskommissarie Matthew Venn kallas till en spektakulr mordplats i en konstnrsatelj. Den fre detta lkaren Nigel Yeo har huggits till dds med en sylvass glasskrva. Yeo framstr som ett osannolikt mordoffer. Trots det har ngon velat honom ont, ngon som inte drar sig fr ytterligare dd. Utredningen fr Matthew in i en hrva av lgner som gr balansgngen mellan professionellt och privat allt svrare.

Jan Svensson

2024-06-16

Frfattaren till min favoritdeckare p tv, Shetland. Har ocks sett del ett av denna bokserie p tv, Kommissarie Venn. Lser nu henne fr frsta gng. Frstr att det behvs sex avsnitt fr att f med allt frn boken fr det r mycket detaljer att hlla reda p, lite vl mycket ibland. Har frsttt att hon skriver utan synopsis och drmed fr reda p lsning samtidigt som det skrivs. Helt ok men inte mer n s.

Ewa H

2023-03-14

Ordinr deckare, varken bra eller dlig. Bra konstruerad intrig, men tycker att en del saknas nr det gller karaktrsbeskrivningarna.

L

Lars Persson

2022-11-11

Andra boken om den sympatiske kommissarie Venn, en bok med ganska lgt tempo, stundtals nstan fr lgt.Men den r nd vldigt spnnande med hrliga natur och personbeskrivningar

Tarja Ahlgrn

2022-05-25

Detta r andra delen i North Devon-serien och persongalleriet brjar stta sig, ta tydligare form med det turisttta Cornwall som bakgrund.