
Trodde du att stjärnkockar halstrar anklever och gräddar sufflé på fritiden också? Nja ... Hemma hos Melker Andersson är det i alla fall vanlig vardagsmat som gäller. Så är hans vardag inte heller särskilt olik din och min - med allt vad det innebär av barn som växer, tränar och ständigt behöver tillskott av energi. Med tiden för matlagning som ibland är knapp, ibland längre. Och med en önskan om att då och då kunna ägna en halv dag i köket, bara för att det är kul och avkopplande. Under rubrikerna Snabblagat, Tillagat och Vällagat har Melker delat in sina recept i den kokbok som egentligen är den enda som behövs för att fixa maten hemma. Snabbt när det är bråttom, mer omsorgsfullt när tiden finns - och alltid lika gott! Äkta parisare, laxstroganoff och ossobuco precis som i Italien, är några av favoriträtterna. Liksom den vietnamesiska biffsalladen, våffelmackan och honungsgrapen. Här...
Visa mer