Hello cupcake!

Lindholm, Leila

| 2011

Flag from sv

22


Leila bakar cupcakes och whoopies I sin femte bok fokuserar Leila på det pittoreska och söta livet och gör en bok som är en ljuvlig liten presentbok. Hello cupcake! är fotograferad i Frankrike och som vanligt när Leila är i farten är den fullspäckad med fantastiska färger och pasteller. Boken är perfekt inspiration för alla som planerar kalas både för stora och små. Recepten är noggrant provbakade och är alla Leilas favoriter. Som många känner till vid det här laget är Leila ett stort fan av cupcakes. Hennes nya favoriter är trendiga whoopies som just nu är superpoppis i både Storbritannien och USA. Whoopies som bakas på en cupcake-liknande smet påminner om franska macroner men är betydligt enklare att baka. De små kakorna fylls med goda frostings i olika smaker. I Hello Cupcake! hittar ni cupcakerecept som Rabarber cheesecake cupcakes, Missisippi mud cupcakes, Choklad-och...

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Maria Lennartsson

2012-05-18

Betyg

Bästa boken sedan "A piece of cake". Härligt med recept som känns nya och fräscha!

G

Gunilla Jönsson

2012-04-19

Betyg

Vad kan man säga, Leila är fantastisk. Underbara bilder och smaskiga recept.

Maria Larsson

2011-10-06

Betyg

De senaste åren har trenden med att baka cupcakes ökat lavinartat här hemma i Sverige. Och jag kan förstå varför. De är roliga att skapa, fina att titta på och framför allt goda att äta. När det gäller cupcakes är det bara fantasin som sätter gränser.

Att man kan skapa olika sorters cupcakes i oändlighet visar vår egen bakguru Leila Lundholm i sin senaste bakbok, "Hello cupcake!".
Hela boken är en fröjd för ögat och bara att bläddra igenom den får det att vattnas i munnen. Här bjuds vi på den ena frestelsen efter den andra. Det är cupcakes till alla möjliga olika tillfällen, för alla smaker och svårhetsgrader.

Har man aldrig bakat cupcakes förut - eller bara vill ha mer inspiration i sitt bakande - så är "Hello cupcake!" den enda boken man behöver. Bättre än så här blir det inte.

Maria Larsson

2011-10-06

Betyg

Har man aldrig blivit inspirerad att baka tidigare så blir man det definitivt nu.