Hej Caroline

Barlach, Peter

| 2025

Caroline, del 6. Caroline är nu 34 år och i toppform! Hennes restaurang Anstalten blomstrar, hon går på AA-möten och njuter av familjelivet. En kväll på jobbet blir hon spådd av en stamgäst som hävdar att Caroline har ett okänt syskon. Det kan väl inte stämma? När sanningen uppdagas byts glädjen över att ha fått en sextonårig lillasyster snart till oro, då hon misstänker att systern lever ett dubbelliv. Caroline upptäcker en mörk sida av Stockholm och har plötsligt mer än någonsin att förlora. "Hej Caroline" är den sjätte boken i feelgoodserien om antihjältinnan Caroline som har ett hjärta av guld och fortsätter göra "fel saker av rätt anledning".

Betyg: 5 av 5.
Den här boken, Hej Caroline, är den sjätte delen i bokserien om Caroline, av författaren Peter Barlach. Jag har läst/lyssnat på alla dom tidigare böckerna, och tyckt väldigt mycket om dom allihopa. Så jag blev glad när det nu kom ännu en bok i serien. Och den gjorde mig absolut inte besviken, för den var precis lika bra som dom tidigare, om inte till och med ännu bättre. På Storytel är boken i genren romaner, men den skulle nog kunna vara i genren feelgood också. Gillar inte alltid böcker i feelgoodgenren, men den här tillhör i så fall toppskiktet i den genren. Boken är mycket välskriven, berörande, spännande, och väldigt rolig. Den har både djup, allvar, och sorg i sig. Men även glädje och en massa humor. Jag kan absolut rekommendera boken, som kan läsas fristående. Men jag tycker såklart att ni ska läsa hela serien från början. Och jag blev väldigt glad när jag läste att det även kommer att komma ut en sjunde bok i serien.
Jag varvade e-boksläsning med ljudbokslyssning, i 1,25 hastighet, mycket bra uppläst av en av mina favoriter, Frida Hallgren. Och hon har även läst in alla dom tidigare böckerna i serien.