Hata Romeo

Wing, Rachael

| 2008

När Jen får huvudrollen i skolans uppsättning av Romeo och Julia är det en dröm som går i uppfyllelse. Men lyckan blir kort, det visar sig nämligen att killen som spelar Romeo är Chris Banner – hennes absolut värsta fiende. Jen kan inte tänka sig att ens gå i närheten av honom. Men ödet vill annorlunda ...  ”En bok som gjord för sträckläsning.” Nerikes Allehanda ”En av de bästa böcker jag läst!” Bokbruden Rachael Wing var bara sexton år när hon debuterade med denna härligt romantiska kärleksroman. En nutida Romeo och Julia-berättelse som vibrerar av starka känslor.

I

Ida Andersson

2014-02-25

Ganska vanlig och överdriven tonårskärlekshistoria som jag läst hundra gånger men Rachael gjorde det bra. En helt okej bok!

Josefin Kylli

2013-02-07

En annorlunda och bra kärlekshistoria skriven i "du"-form.

Ebba Andersson

2012-10-21

Annorlunda skrivet och ganska bra men mest som mellanläsning.

L

Livia Aronsson

2012-06-03

Grymt Bra :)

Josifin Bergström

2012-02-17

Gillar inte att den är skriven o du- form

S

stina englund

2012-01-17

Jag är totalt kär i denna bok! Överdrivet bra! Yeah

Iris Eriksson

2011-06-24

jag älskar den! otroligt att hon bara var 14 år när hon skrev den! o_O den är fantasktisk!
jag önskar lite att man fick veta vad som hände sen, alltså med deras föräldrar... då hade betyget ökat ännu mer! men den är jätte bra som den är! väldig stark 5:a!

Linnea N

2010-07-23

Sjukt bra bok! :) Jag älskar sättet som Rachael skriver på! :) (Y)

Lejla k<<

2010-02-27

DEN e hur bra som helt, en blandning av hat, kärlek o väsnkap! oehört braa!

Sara Hagström

2010-02-20

En sann kärleks saga som både innefattar romans, hat och sorg. En bra blandning av allt kan man säga!
Dock är den en aning för kort och jag skulle gärna vilja ha en uppföljare!