Hebe has harnessed her two great talents - cooking and making love - to make a living for herself, but when the separate strands of her life become intangled the even tenor of her days is threatened, and her world changes forever.
Betyg: 5 av 5
Det hr r den fjrde boken jag lser av Mary Wesley och liksom de tre fregende s r det hr en mycket engagerande roman, fylld med hrliga karaktrer, mysiga platser och som de andra bckerna r den skriven rappt och utan en massa ondiga krusiduller. Mary Wesley skrev rakt p och p ett vldigt befriande liberalt stt som mste ha varit ganska ovanligt i hennes generation. Med gldje fr man flja kokerskan/horan Hebe, hennes tolvriga son Silas, mnnen Mungo, Rory och Jim som alla nstintill slss om hennes gunst, samt Lucy, Louisa och Amy som trots sina hga ldrar r hrligt liberala och underhllande. Och vi fr naturligtvis inte glmma bort Terry som gr omkring i sidentrosor boken igenom... Mycket underhllande r den och gripande, men absolut inte flamsig! Jag kan varmt rekommendera den hr samt hennes andra bcker! Stark 5:a!