Harnessing Peacocks

Wesley, Mary

| 1987

Flag from en

11


Hebe has harnessed her two great talents - cooking and making love - to make a living for herself, but when the separate strands of her life become intangled the even tenor of her days is threatened, and her world changes forever.

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Blommiga Barbro

2016-03-10

Betyg

Betyg: 5 av 5
Det här är den fjärde boken jag läser av Mary Wesley och liksom de tre föregående så är det här en mycket engagerande roman, fylld med härliga karaktärer, mysiga platser och som de andra böckerna är den skriven rappt och utan en massa onödiga krusiduller. Mary Wesley skrev rakt på och på ett väldigt befriande liberalt sätt som måste ha varit ganska ovanligt i hennes generation. Med glädje får man följa kokerskan/horan Hebe, hennes tolvåriga son Silas, männen Mungo, Rory och Jim som alla nästintill slåss om hennes gunst, samt Lucy, Louisa och Amy som trots sina höga åldrar är härligt liberala och underhållande. Och vi får naturligtvis inte glömma bort Terry som går omkring i sidentrosor boken igenom... Mycket underhållande är den och gripande, men absolut inte flamsig! Jag kan varmt rekommendera den här samt hennes andra böcker! Stark 5:a!

S S

2011-04-16

Betyg

Bra historia synd att den är så dåligt skriven.Blir bättre mot slutet men håller inte hela vägen tyvärr. Detta är en väldigt svag 2:a