Haralds mor

Frid, Johanna

| 2024

Flag from da

Svigermor og svigerdatter mødes i en lufthavn. I løbet af et intenst døgn venter de på Haralds fly, som bliver mere og mere forsinket ? imens konfrontationerne mellem svigermor og svigerdatter bliver mere og mere ubønhørlige. For hvad stiller man op, når man pludselig indser, at man er tre personer i et parforhold?  Haralds mor er en pinlig page-turner ? et syleskarpt og morsomt portræt af en svigermor (og en svigerdatter) fra helvede. Det er en mareridtsagtig og alligevel genkendelig fortælling om livet i et parforhold, hvor det at blive ?en del af familien? snarere er en trussel end en kærlighedserklæring.  ?Rå, brutal og natsort sarkastisk.? ? GÖTEBORGS-POSTEN  ?Jeg ville elske at sidde i en bogklub med kvinder i alle aldre og diskutere denne giftige dødedans af en roman.? ? SYDSVENSKAN

Relationsdrama. Fyra stjärnor av mig.

Emelie

2024-08-31

Gillar verkligen temat på boken. Välskriven. Men det blir lite för mycket bagage hos huvudkaraktärerna. Behövs verkligen det? Slutet är ganska intetsägande.

Emelie

2023-06-21

Betyg 3,5

Karin .

2023-05-23

Det börjar så uppslukande välskrivet och intressant, men fortsätter därefter i en slags tjatig, ”humoristisk” orgie i missbruk, psykisk ohälsa och mycket destruktiva relationer (om än fortfarande välskrivet).