Har du en psykopat på jobbet? - Så avslöjar du psykopatens taktik

De är charmiga. De lovar guld och gröna skogar men skapar psykosocialt lidande och ekonomiskt svinn i mångmiljardklassen. De kallas psykopater. Läs mer Hur kan du och din arbetsplats drabbas? Hur går manipulation till? Hur påverkas möteskulturen? Arbetsmiljön? Hälsan och varumärket? Varför blir du lurad av psykopater? Psykopater är skickliga på att lura journalister, rekryterare och HR-personal. Lika skickliga är de på att dupera kolleger, chefer, ledning och styrelse. För psykopater är lögner en sport. Men psykopaternas taktik kan genomskådas. I den här boken får du krypa under skinnet på psykopaterna och följa deras väg i arbetslivet. Boken innehåller även en mängd praktiska tips och råd för att avslöja psykopaternas taktik och förebygga skador. Om författarna Christina Davisson är språkvetare och specialiserad på djupanalys av talade och skrivna budskap. Hon är även mental tränare och...

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

P

Peter Nylander

2016-10-25

Betyg

Intressant bok som på ett konkret (och underhållande) sätt visar på psykopatens agerande och mål. Boken gör dig mer observant på din omgivning och minskar risken att du skall råka illa ut. Verkligen bra.
Peter

D

D A

2016-10-16

Betyg

Christina Davisson har skrivit en bok om ett ämne som man ofta inte talar öppet om. Boken öppnar med en intressant inledning med fokus på hur en person med psykopatiska drag kan se på sig själv och andra för att sedan gå vidare och beskriva konsekvenser på en arbetsplats och sammanhållning vid en anställning av en person med psykopatiska egenskaper. Kanske kan dessa egenskaper vara positiva för vissa arbetsuppgifter, men oftast blir de till stor nackdel för alla inblandade.