Ljudbok

Har du en psykopat på jobbet?

Psykopater. De är charmiga, lovar guld och gröna skogar - och kan förstöra en hel arbetsplats. På varje arbetsplats med minst 50 anställda finns det en psykopat, enligt Christina Davisson. Med hjälp av Har du en psykopat på jobbet? lär du dig känna igen tecknen på din arbetsplats. Boken innehåller praktiska tips och råd på hur man kan avslöja och komma vidare från en psykopats härjningar. Lögner och manipulation kan skapa en otrygg och obehaglig arbetsmiljö som endast psykopaten frodas i. Christina Davisson är en välrenommerad språkvetare som jobbar som konsult via Retorikbutiken. Hon är även mental tränare, och har länge stöttat människor som råkat ut för psykopater. Med de erfarenheterna i bagaget har hon skrivit en bok som är till hjälp för alla i arbetslivet. "Intressant bok som på ett konkret (och underhållande) sätt visar på psykopatens agerande och mål. Boken gör dig mer observant...

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

P

Peter Nylander

2016-10-25

Betyg

Intressant bok som på ett konkret (och underhållande) sätt visar på psykopatens agerande och mål. Boken gör dig mer observant på din omgivning och minskar risken att du skall råka illa ut. Verkligen bra.
Peter

D

D A

2016-10-16

Betyg

Christina Davisson har skrivit en bok om ett ämne som man ofta inte talar öppet om. Boken öppnar med en intressant inledning med fokus på hur en person med psykopatiska drag kan se på sig själv och andra för att sedan gå vidare och beskriva konsekvenser på en arbetsplats och sammanhållning vid en anställning av en person med psykopatiska egenskaper. Kanske kan dessa egenskaper vara positiva för vissa arbetsuppgifter, men oftast blir de till stor nackdel för alla inblandade.