Hannus mat

Äntligen kommer den svenska motsvarigheten till den nakne kocken, Hannu Sarenström, ut med sin egen matbok. Boken är fylld med doftande, oftast lättlagade maträtter med spännande kryddor och tillbehör. Här finns enkla, men absolut inte tråkiga vardagsrätter som snabbt går att laga till när man kommer hem från jobbet. Till helgen finns läckra festmiddagar och desserter att välja på alltefter smak och kassa. Mycket grönsaker blir det, något som faller sig naturligt för en hängiven trädgårdsodlare som Hannu. Men här finns även skaldjurs-, fisk-, kyckling-kött- och sopprecept: Linssoppa, färgad av tomat och exotiska smaker Parmesanfyllda kräftstjärtar med saffranssquash Rostade morötter och palsternackor med citronsköljda revbensspjäll Skördefat med gratinerad mozarellatomat och körvelyoughurt Saffransmarinerad torskfilé på grön bädd med dijonsmör Recepten följer årstiderna...

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Bli först med att recensera denna bok