Handbok för köksträdgården

Israelsson, Lena

| 2000

Flag from sv

33


Lena Israelsson, välkänd trädgårdsjournalist på tidningen Land och författare till flera odlingsböcker, har gjort en enastående pionjärinsats genom att beskriva köksträdgårdens samtliga växter och ge råd om odling, gödsling, kompostering och skörd för var och en av dem. Här presenteras alla grönsaker, kryddor och bär som kan odlas i en svensk köksträdgård: totalt 90 olika slags grönsaker, 26 kryddväxter och 15 bärsorter. Boken vänder sig till både nybörjaren och den mer erfarne, både till den som har en stor köksträdgård och den som vill odla i kruka på balkongen, och avslöjar knep och metoder som man kan ta till för att lyckas i vårt kärva klimat. Alla råd bygger på giftfri odling och ekologiskt tänkande.

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Bli först med att recensera denna bok