Håkan Larssons Vin & Mat

Larsson, Håkan

| 2003

Flag from sv

3


Håkan Larssons Vin & Mat har i tävlingen Gourmand World Cookbook belönats med hedersomnämnande och andraplacering i klassen "Books on matching food and wine". Håkan Larssons vin & mat är en unik kombination av vinbok och kokbok. Här får du 70 läckra festrecept ? och besked om exakt vilket vin som passar till. Recepten är hämtade ur Allt om Mat och är moderna, spännande och ändå lättlagade. För vinurvalet står Håkan Larsson, känd vinskribent och författare till Rött, vitt, rosé, som utsågs till Sveriges bästa vinbok 2002. I Håkan Larssons vin & mat berättar han på ett lättsamt och pedagogiskt sätt om konsten att välja vin till maten, och beskriver olika druvor, distrikt och vinhus. Här finns alltså inte bara de bästa recepten och tips om de bästa vinerna till, utan också mängder av intressanta fakta för värdinna och värd att dela med sig av vid middagsbordet. Håkan Larssons...

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Lotta Norén

2010-02-10

Betyg

Bra recept med bra vintips. Och en del trevlig läsning dessutom.