Gunillas man försvann

Gunillas man Martin försvann spårlöst den 1 februari 1991. Han lämnade Gunilla, deras tvåårige son Max och det barn som var på väg. Men han lämnade också skulder efter sig - flera miljoner kronor. Från att ha levt i ekonomisk trygghet, tvingades Gunilla gå till socialen för att få mat och kläder till barnen. När Martin varit borta i tio år dödförklarades han. Tre år senare får Gunilla ett brev från Skattemyndigheten. Martin lever. Gunillas man försvann är en sann berättelse om en svensk kvinna som kämpat i domstolar och hos myndigheter för att få ett drägligt liv för sig och sina barn.

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

A

Anna Bang

2020-11-16

Betyg

.

Bokslukerskan 93

2019-08-26

Betyg

Intressant för att den är en självbiografi

M

Maria Åberg

2011-11-28

Betyg

Helt otrolig historia!!!

Maria Johnson

2011-06-12

Betyg

Rent litterärt är den inget vidare. Historien om Gunilla är dock riktigt intressant.

Josefine Ejebjörk

2011-06-09

Betyg

Jag blir så arg på myndigheter, banker och andra inblandade när jag läser denna boken, samtidigt så rörd av hennes vänner som ställer upp till tusen.

Ida

2011-03-24

Betyg

Väldigt enkel berättad historia. Det märks att boken inte är skriven av en "riktig författare". Historien blir intressant eftersom den är baserad på sanningen. Dock lämnar den lite att önska. Man förstår att hon har det väldigt jobbigt emellanåt men hon når inte riktigt fram ibland

Helena Nilsson

2010-07-31

Betyg

En historia om en tragisk händelse som inte blir så bra i bokform. Jag blev inte alls berörd.