Grytor med tillbehör

Ahlberg, Monika

| 2017

Flag from sv

0


Jag har alltid varit förtjust i grytor! Kanske är det inte så konstigt - en gryta är såväl lättlagad som värmande och god. Få rätter skapar för övrigt en sådan gemenskap som en gryta när den serveras som sig bör, mitt på bordet bland hungriga gäster. En bit bröd och andra spännande tillbehör kan förhöja stämningen ytterligare. Grytor med tillbehör innehåller allt för grytälskaren! Här finns såväl vegetariska grytor som grytor med fisk och skaldjur samt fågel och kött. Jag bjuder även på en och annan viltgryta samt några för veganen. Och missa inte de goda tillbehören som kan kombineras nästan hur som helst. En gremolata är ljuvlig till kalvgrytan men passar också till en del fiskgrytor. Aioli är klassisk till fiskgrytan men kryddad med chili går den även utmärkt till en köttgryta. Sedan har vi grönsakerna! Den tärnade gurkan skänker svalka till en gryta med asiatisk hetta. Och de...

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Bli först med att recensera denna bok