
Långkok i gryta är inte bara magiskt gott - en sakta puttrande gryta som sprider ljuvlig doft hus och hem är också som balsam för själen! Livsnjutaren, musikern, TV-kocken, Krögaren & Kokboksförfattaren Frederik Zäll har i denna bok samlat sina allra bästa grytor. Vi får med oss klassiker som till exempel Köttsoppa, Lamm i dillsås, Texas Chili men framförallt får vi en härlig kulinarisk resa både hit och dit. Sambal Chicken, Mexikansk Chili, Thailändsk skaldjursgryta, Red beans n rice - Ja, ni ser själva. Detta är en bok av klassisk stil, men med ny inspiration från öst, väst, nord och syd. Boken är indelad i tydliga kapitel - Nöt, Fläsk, Vilt & Grönt, Fågel, Fisk & Skaldjur. Om FörfattarenFrederik Zäll har skrivit en rejäl mängd storsäljande kokböcker och vunnit pris för årets svenska matlitteratur i sin kategori av Måtidsakademien. Hans böcker har även vid två tillfällen...
Visa mer
Recensioner
Bli först med att recensera denna bok