
Det är boom i grönsakslandet. Försäljningen av grönsaksfrön ökar dramatiskt, liksom köerna till odlingslotter. Köksväxtodling har blivit trendigt. I den här boken får nybörjaren - och de är fler än någonsin - hjälp av Lena Israelsson, författaren till standardverket Handbok i köksträdgården (2000 och reviderad utgåva 2007), att odla fräscha, läckra grönsaker. Hon guidar från första spadtaget till gödsling, sådd och skörd. Metodiskt och lustfyllt. Med korta och effektiva texter och med inspirerande bilder från grönsaksodlingar i hela Sverige. Lena Israelssons Grönsaksodling handlar om ett nytt sätt att odla grönsaker: effektivt, ekologiskt och i liten skala. Enkelt Gör inte en massa onödigt jobb. Hellre småskaligt. En produktiv liten odlingslåda räcker, i stället för ett stort trädgårdsland som ogräset hotar att ta över. Hellre köpa färdiga plantor än att inte odla alls. Ekologiskt...
Visa mer
Recensioner
Bli först med att recensera denna bok