Grilla som proffsen! - Grillat, BBQ & Asado

Borssn, Jonas

| 2011

Flag from sv

3


Känslan för grillning och måltiden kan inte överskattas, den är helt enkelt en del av utvecklingsläran. Därför är det dags att ta examen i grillandets ädla konst och njuta av bokens tre hörnpelare i världens populäraste matlagningsform: Grillat, BBQ och asado. Att grilla är ett sätt att både förädla och civilisera råvaran och ätandet. Maten, tillagad med värme, blev på samma gång mer smaklig, lättsmält och näringsrik. Grundpelarna som tas upp är: grillat (tillagning med mycket stark och direkt glödvärme), BBQ (tillagning med svag och indirekt glödvärme samt med rökved) och asado (helgrillat lamm, spädgris, vildsvin med mera på spett eller liknande). Dessa tre stilar är det akademiska fundamentet för all tillagning över eld. Och nu är det upprop i grillskolan! Du kommer att lära dig allt om det som oftast går under rubriken grillning. Föreställ dig perfekt grillglöd, ett rent grillgaller,...

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Bli först med att recensera denna bok