
Grön mat är numera en självklarhet i vår matlagning. Nu är det dags att låta grönsakerna spela huvudrollen även på grillen. Grillade grönsaker är nämligen inte längre enbart ett tillbehör ? och långt mycket mer än brända lök- och paprikaspett och foliebakad banan.En grillad grönsak kan vara en matig och läcker huvudingrediens eller ett tillbehör, den kan utgöra basen i en underbar röra eller soppa med en doft av grillat, eller skillnaden mellan god och otroligt god Baba ganouj ? möjligheterna är närmast oändliga.I den här boken får du mer än 80 recept på allt från snabbt halstrade primörer till indirekt grillade rotfrukter, bakade pajer och matiga gratänger, efterrätter, röror och tilltugg. Allt tillagat på grillen. Här finns något för alla ? nybörjaren och grillveteranen ? samlat i den enda grillboken du behöver i sommar. Vad sägs till exempel om Grillad kålrot med smör och mandel,...
Visa mer
Recensioner
Bli först med att recensera denna bok