Grilla & rök - Barbeque, grönsaker, kött, fisk & fågel

Zäll, Frederik

| 2022

Flag from sv

0


Grilla & Rök bjuder på en underbar mix av amerikanskt, sydamerikanskt, afrikanskt och asiatiskt ... Med lite flirt från Sverige och andra delar av Europa.I boken går Frederik igenom processen med långrökning, olika brikettekniker, skillnaderna på olika sorters rökträ och givetvis bjuder han på en rejäl dos av lipsmacking n ass-kickin maträtter där kött, fisk, fågel och grönt varieras i rökar och grillar på sitt alldeles egna vis, med livsnjutning i största fokus. På omslaget nämns Barbeque Grönsaker, Kött, Fisk & Fågel, just för att boken är väldigt bred och fylld med tips, kunskap och inspiration för all sorts matlagning på grillen.I denna nya utgåva av Grilla & Rök har Frederik också lagt till ett kapitel med matlagning i Dutch Oven som slog igenom i USA under tidigt 1800-tal, ett riktigt gediget och underbart sätt att laga mat.I boken finns även Frederiks resor...

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Bli först med att recensera denna bok