Ljudbok

Gravidchock! : reporter erkänner

Olsson, Belinda

| 2006

Flag from sv

258


"Annika Bengtzon, släng dig i väggen, här kommer Agata. Belinda Olsson är Sveriges egen Hanne-Vibeke Holst. " Linda Skugge När dottern till en av Sveriges industrimagnater blir kidnappad känner Agata, reporter på Aftontidningen, på sig att det är någonting som inte stämmer. Driven av revanschlusta lyckas hon till slut nysta upp den historia som familjen försökt dölja. I samma veva blir tjänsten som nyhetschef ledigt: Det jobbet bara ska Agata ha. Då kommer chockbeskedet: Agata väntar barn! Nu gäller det för Agata att sköta det här på smartast sätt, till att börja med kan hon ju inte berätta för chefen att hon är gravid förrän hon fått jobbet ... En ung, stöddig och fartfylld roman om arbetet på en kvällstidning. Samtidigt är det en berättelse om det omtumlande i att bli gravid. Belinda Olssons Agata är en befriande antihjälte i sin ovilja att leva upp till modersmyterna. ...

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

E

Ellinor Karlberg

2015-05-20

Betyg

Smårolig, inte jättemycket igenkänning för egen del.

Emma Martincic

2013-05-06

Betyg

Lättläst och lättsmält bok som tog slut efter några timmar på balkongen.

S

Sofie Petersson

2011-05-13

Betyg

Handlar om fräck journalist på Aftontidningen som blir smått chockad när hon upptäcker att hon är med barn. Hon vill festa och komma hem sent på nätterna, inte gå omkring i en fitbralla och se tjock ut. Rätt ok bok, men inget speciell.

P

Paulina K

2010-08-15

Betyg

Sååå tråkig!

Caroline J

2010-08-07

Betyg

Alltså, jag gillar detta. Vanliga lättsmälta böcker! :) Samtidigt älskar jag journalistiklivet och alla filmer och böcker om sånt så detta passade mig som handen i handsken! :)

Helena Nilsson

2010-07-31

Betyg

Helt OK.

Johanna Lundin

2010-05-15

Betyg

Lättläst sak, lite klyschig.