A good day to die

Kernick, Simon

| 2005

Flag from en

111


It's cold, it's December - and ex-cop Dennis Milne is intent on revenge. His best friend has been brutally executed, and Milne wants to know who did it - and why. But London is a dangerous place, especially for a man on his own. And although his former colleagues don't know Milne's back in town, it soon becomes clear there are people who do.

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Jan Banan

2013-09-13

Betyg

Jag både gillar och inte gillar den här, så det får bli en 3:a i betyg. Det som tilltalar mig är den ensamme hårda hjälten och det faktum att författaren inte ger läsaren mer information än nödvändigt för att föra storyn vidare. Det som jag inte tycker är lika bra är den förenklade och nästintill kalkonliknande upplösningen på gåtan.....lite väl B-betonat för min smak. Sammanfattningsvis en fängslande och bitvis mycket spännande thriller som skulle tjänat på lite mer trovärdighet, framför allt i finishen.

Cindy Kempe

2011-01-05

Betyg

Tyckte den här boken var en frisk fläkt bland deckarna! Att se saker från ett lite annorlunda perspektiv än den pressade polisens, det var fart hela tiden, en bra grundhistria och en bra huvudperson.
Den är lätt att läsa, tar inte emot alls, men som vanligt är det alltid grymma historier som dras upp!

Louise A

2010-12-02

Betyg

Jädrar vad spännande! Det var bara att sträckläsa. Innehåller oxå en del intressanta moraliska frågeställningar.

F

Fredrik Olofsson

2010-07-08

Betyg

Det här var en bok som för mig definierar en klockren deckare. Full fart med mycket action. Den var rå och grym med en häftig rollfigur.