Gone For Good

Coben, Harlan

| 2002

Flag from en

247


On October 17, eleven years ago, Julie Miller was found brutally strangled in the basement of her house in the township of Livingston, New Jersey. On that day, Will's brother, Ken Klein, became the subject of an international manhunt accused of the crime. He has not been seen since. Will has tried to get on with his life in the intervening years. He has a beautiful new girlfriend, Sheila, and a job working with the homeless. But when his mother reveals on her deathbed that Ken is still alive, and shortly afterwards Sheila disappears, the cracks start to show in his landscape again. But it is only when he finds that Sheila herself is wanted for a savage double-murder that his life actually starts to fall apart...

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Britt-Marie Kullin

2022-03-25

Betyg

Betyg: 4 av 5 - 📚 - Jag har läst det mesta av den amerikanska författaren Harlan Coben, som finns på svenska. Älskar hans fristående böcker, men tycker lite mindre om serien om Myron Bolitar. Trodde faktiskt att jag hade läst alla dom fristående, men så hittade jag en tjugo år gammal bok, som jag tydligen har missat, boken Borta för alltid från 2003. Såg att den fanns som nyutgåva i e-boks- och ljudboksformat hos Storytel, och då tyckte jag det var dags att jag läste min tjugoförsta bok av Harlan Coben. Och den var ungefär som alla hans andra böcker, alltså lättläst, spännande, inte helt förutsägbar, och med humor i. Kan rekommenderas för lättsmält underhållningspänning. Lyssnade på stora delar av boken, och den var mycket bra inläst av Reine Brynolfsson.

Cindy Kempe

2019-11-17

Betyg

Coben är som vanligt pålitlig om man vill läsa en historia där nutiden och det förflutna inte är vad det först tycks. Där människor oftast inte är de man tror - eller är det just vad de är? Det är som vanligt inte särskilt sannolikt det som händer men det spelar ingen roll i den dramatiska skildringen, det är ju fiktion. Som vanligt finns intressanta karaktärer och målande beskrivningar som lyfter.

Malin Magnander

2018-04-06

Betyg

T

Terese Johansson

2015-03-09

Betyg

Som vanligt när det gäller Cobens böcker är denna spännande, den tar oväntade vändningar och boken är verkligen en bladvändare. Ingenting är som man tror och man blir ständigt förvånad och överraskad.

kristina johansson

2009-07-12

Betyg

Spännande handling liksom i Cobens andra böcker. Hans författarstil är att han gärna ser ut en huvudperson som han följer men successivt så introducerar han andra karaktärer som han följer liksom handlingar. Låter knepigt? Läs själv och bedöm :)