Goda matbröd

Ica Provkök

| 1997

Flag from sv

0


Detta är den fjärde titeln i serien MAT & BAK och handlar, som titeln också avslöjar, om goda matbröd (tidigare utgivna böcker i serien är Pajer, piroger och smörgåsar, Festmenyer samt Köttfärs på 80 sätt). Recepten spänner över en bred blandning av bröd, allt från nyttiga trimbullar och traditionella nordiska bröd till utländska inslag som indiska, tyska och amerikanska specialiteter, för att nämna några. Det framgår också tydligt vilka recept som är glutenfria. Den Òovane bagarenÒ kan i inledningen av boken ta till sig en introduktion av: mjölsorter, kryddor och degspad, hur jäsning går till, vad som sker under gräddning och hur man förvarar färdiggräddade bröd. 87 färgfoton.

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Bli först med att recensera denna bok