God natt min älskade

Frimansson, Inger

| 1998

Flag from sv

294


Vad händer när alla spärrar släpper? Justine befinner sig på resa i den malayiska djungeln tillsammans med sin sambo. Han är där för att undersöka möjligheterna att arrangera äventyrsresor. Justine är med som försökskanin för att se hur mycket medelålders kvinnor orkar. Hon är utmattad och känner sig hela tiden utsatt för kränkningar från mannen. En dag blir det för mycket. Inger Frimansson återkommer efter fjolårets uppmärksammade roman, Fruktar jag intet ont, med en ny thriller som utspelas i såväl exotiska miljöer som i stockholmsförorten Hässelby.

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

E

Ewa H

2015-02-18

Betyg

Mycket välskrivet, men... Efter en stor del av boken inträffar hastigt och lustigt några mord till synes som en blixt från klar himmel. Må vara att det psykologiska är viktigast, men allt sker lite väl abrupt för att bli trovärdigt eller spännande: Ger inte mig mersmak.

E

Ellenor Larsson

2013-06-29

Betyg

Den är bra. Men jag får aldrig någon riktig känsla för miljön och personerna. Kanske lite för konstig för att få ett högre betyg från mig.

Blommiga Barbro

2013-06-12

Betyg

Psykologiskt spännande roman. Som vanligt fantastiskt välskriven. Inger Frimansson är en av mina allra största favoriter!

S

Sara .

2011-10-30

Betyg

Spännande och vacker. Sällan har jag haft så många sympatier för en mördare. Inger Frimanssom får alltför lite uppskattning för det hon gör.

D

Dan Ende

2011-09-28

Betyg

Klassiker

Engelska Väninnan

2010-02-18

Betyg

Hemskheter från Stockholms Västra Förorter serverade utan psykologisk nyans och känsla för miljön.