Go Ask Alice

Anonymous

| 1971

Flag from en

Alice is 15 years old and appears a perfectly normal teenager; she diets, goes out with boys, and gets good marks at school. Without her parents being properly aware, she tries drugs and falls into addiction. The difference between Alice and a lot of other kids on drugs is that Alice keeps a diary.

D

Dana Toba

2014-03-12

Boken är ganska bra. Man märker verkligheten.

Lars Willfors

2013-08-03

Herregud. (Osynligt pluspoäng för Jefferson Airplane-referenserna.)

Tony

2012-10-29

jaså? ja det kunde man ge sig fan på.. trodde bara den var lite redigerad för att starkare få fram poängen.

Sophia Tingeling

2012-10-25

Boken är inte sann. En mormonsk psykolog skrev den och en radda andra 'dagböcker'. Se engelska wikipedia för mer info.

Tony

2012-10-14

Orealistiskt snabbt eskalerande missbruk om man har lite erfarenhet av narkotika. Men bra ändå.

Moa Johansson

2012-04-23

Den måste faktiskt få en fyra, även om jag störde mig på sättet den var skriven på emellanåt och vad huvudpersonen gjorde.

Mikaela86

2012-02-18

En bok alla borde läsa i tonåren och även tonårsföräldrar. Alice beskriver på ett bra sätt det svartvita tänkandet man har då och hur lätt framförallt när man är i en sån känslig ålder kan fastna i något nman egentligen inte alls vill vara i. Lättläst och äkta om en hemsk sanning men lite väl tunn för att få högre betyg.

Karin Söder

2010-07-05

En gripande, läsvärd bok. Kanske framför allt för tonårsföräldrar och för tonåringar själva.

elin m

2009-07-10

Den här boken är så fruktansvärd på alla sätt. Fruktansvärt hemsk, fruktansvärt sann, fruktansvärt bra och framför allt fruktansvärt viktig.

"Boken man inte kan glömma" stämmer riktigt riktigt bra.