
Glutenfria kokboken är en sammanslagning och revidering av de tidigare böckerna Läcker Glutenfri Mat och Glutenfri Grundkokbok. Denna bok har fått en ny faktadel och ett nytt kapitel om bröd. Ett tiotal bilder är nya. Samtliga bilder har ny repro. Boken ingår i ?Rutiga serien?. Glutenfria kokboken är ett måste för alla glutenintoleranta, dvs de som drabbats av celiaki, och deras anhöriga. De finns många anledningar till att köpa denna läckra kok- och bakbok, här listas några av dem: ? Baskokbok med alla nödvändiga recept på ett ställe, vilket underlättar både glutenfri matlagning och bakning. ? Faktakapitel som beskriver hela sjukdomsbilden av celiaki, vad som ska undvikas och en hel del fällor man kan behöva tänka på. ? Professionellt skrivna recept med rätt arbetsordning som är lätta att följa och som ger ett lyckat resultat. ? Noggrant utprovade recept, som är viktiga eftersom specialmjölmixer...
Visa mer
Recensioner
Bli först med att recensera denna bok