Glöm mig inte

Cassidy, Anne

| 2009

Anne Cassidy är tillbaka med en spännande, otäck thriller.En liten flicka, Jade, blir bortrövad från sin säng mitt i natten. Dagen efter bortrövandet knackar polisen på hemma hos Stella, som bor längre ner på gatan. Bara Stella vet att hennes mamma ljuger när polisen frågar var hon var när Jade försvann. Och hon blir chockad när det visar sig att hennes mamma är huvudmisstänkt. Det förflutna hinner ikapp mamman och en händelse som ägde rum för över tjugo år sen kommer återigen upp till ytan. Det var ett barn som försvann även då, Stellas mamma var barnvakt och barnet blev bortrövat av en man i en svart bil.Anne Cassidy berättar de bägge historierna parallellt och de två fallen avslöjas bit för bit. Hon berättar rakt och enkelt om ovissheten och hon låter historien bära. Resultatet blir mycket spännande läsning.

Jenny A

2020-08-25

Jag som hatar deckare gillade faktiskt den här boken👍🏼

Nej, nej ödsla ingen tid på denna bok det tycker i alla fall jag =(
Den får bara en 1a av mig och åker där med in på min lista över böcker som fått mina 1or.

Sara Hansson

2011-04-04

Jag blev arg på den här boken för att den var så dålig och upptog min tid. Språket är värdelöst fattigt (kanske beror på översättningen?) och det finns flera irriterande stavfel i denna korta bok. Handlingen är dessutom stapplande och utan flyt och det är svårt att på något sätt relatera till karaktärerna... Need I say more? Nej, hoppa över denna och läs något annat.