
Efter succén med boken Våra bästa GI-recept kommer författarduon Ola Lauritzson och Ulrika Davidsson nu med uppföljaren GI in the City. Här riktar sig Ola och Ulrika till den moderna citymänniskan som lever ett aktivt liv med dagliga restaurangluncher, ont om tid att laga middag, singelhushåll m fl. Recepten är mer generösa vad gäller alternativ till bröd, pasta, ris och potatis och förklarar hur man väljer nyttigt till måltider hemma, ute och på kalas. Maten är hälsosam utan att göra avkall på den goda smaken. Dessutom visar Ola och Ulrika vägen till en hälsosammare livsstil och poängterar vikten av balans med avseende på sömn, stress, mental träning och mycket mer. Ola och Ulrika håller föredrag landet runt och syns varje söndag i TV4 Nyhetsmorgon i Tilde de Paulas program, där de lagar GI-mat. De driver egna verksamheter med hälso- och kostrådgivning. Ca 70 matbilder,...
Visa mer
Recensioner
Bli först med att recensera denna bok