Ge mig en dag till

Albom, Mitch

| 2007

Flag from sv

150


Mitch Albom har fångat miljontals läsare med sina bästsäljande böcker Tisdagarna med Morrie och Fempersoner du mötter i himlen. Hans nya roman är en elegant och gripande berättelse om vår älskade familj och de chanser vi missar. Ge mig en dag till ställer en fråga: Vad skulle du göra om du fick tillbringa en sista dag med den person du älskar mest? ?Du kan vara mammas pojke eller pappas, men du kan inte vara både och?. När Charley ?Chick? Benetto är barn ställs han inför ett ultimatum alla barn borde slippa. Han är tvungen att välja mellan sina föräldrar. Han väljer fadern som sedan försvinner när Charley är i tonåren. Många år senare är Charley en bruten och misslyckad man. Hans liv har bestått av alkohol, ånger och dåligt samvete. Han förlorar sitt jobb och lämnar sin familj. Han når botten när han inte blir bjuden på sin dotters bröllop. En kväll fattar Charley...

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Izabela Horn

2016-07-24

Betyg

En bok som väcker eftertanke, om hur lite vi uppskattar våra föräldrar och när vi upptäcker det så är det för sent eller för lite tid kvar.

Birgitta Spele

2011-04-26

Betyg

En rar liten historia som ger en en liten insikt om att man ska vara glad över att leva och vara uppskattande och kärleksfull mot sin nära.

O

Olivia Hagnell

2010-09-29

Betyg

Läs den! Du kommer garanterat inte att ångra dig. Den fångar dig och berör dig och stannar sedan kvar. Som en härlig karamell..

T

Tina Ljungberg

2009-11-15

Betyg

Inte den bästa av Albom men väl värd att läsa

Mia Dahlstrand

2009-08-11

Betyg

2007-12-31
Om Charley som får en dag till med sin (döda) mor. Om livet och döden och att ta vara på dagarna däremellan.