Ljudbok

Fristad

E Wahlgren, Anna

| 2019

Flag from sv

7


Två år sedan överfallet. Med stängsel och larm har rättspsykiatern Louise barrikaderat sig i sitt stora hus på landet. Hon har sökt en fristad, men känner sig inte det minsta trygg. Särskilt inte sedan mannen som knivskar henne svårt har släppts fri. Hon väntar och vakar. När små paket börjar dyka upp i brevlådan är hon säker på att han spelar ett spel, leker med henne. Så hittas hennes älskade hund död på gården. Kan det verkligen vara en olycka? Hoten och faran visar sig komma från ett håll hon aldrig hade kunnat ana. Anna E Wahlgrens tredje bok ?Fristad? är en raffinerad psykologisk spänningsroman med oväntade vändningar.

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Britt-Marie Kullin

2019-12-04

Betyg

Beskrivningen från förlaget: ”En raffinerad psykologisk spänningsroman med oväntade vändningar” stämmer väldigt väl in på den här boken tycker jag.

Boken är lättläst, spännande, välskriven, snabbläst, och inte alls förutsägbar.

Rekommenderas.

E

Evasbokhylla

2019-11-29

Betyg

En finurlig psykologisk spänningsroman. En riktigt spännande nagelbitare med otippade vändningar uppläst av Maria Lyckow.

Betyg

För mig en ny författare som gav mersmak. Det tar inte lång stund innan jag blir fast i boken. En spännande psykologisk thriller med bra driv och oväntade tvister. En riktigt bra bok. Räkna med sträckläsning. Ser fram emot att lösa mer från denna författare.