Fredagsgourmet

Lundin, Cecilia

| 2019

Flag from sv

0


Att bjuda på middag en fredagskväll kan vara lite av en utmaning. Inte bara är det ont om tid, efter en lång arbetsvecka kanockså inspirationen tryta. Det är därför inte så underligt att Fredagsgourmet är Allt om Mat:s i särklass mest populära avdelning och har varit ett älskatinslag ända sedan 1985. Under årens lopp har vi gett ut flera böcker där visamlat de bästa menyerna, och på mångas begäran kommer här ytterligare en bokmed de senaste årens recept.Ambitionsnivån har skruvats upp ett snäpp ijämförelse med tidigare böcker. Istället för två rätter bjuder vi här på tre,men tillagningstiden är densamma: 1 timme. De 52 menyerna är uppdelade efter årets fyra årstider, och här hittar du alltifrån klassiskasvenska smaker till nydanande inspirationsutflykter. I ett år framöver kan du alltså varje vecka laga en helt ny trerättersmeny! Att just följa årstiderna är dessutom bästa knepet om du...

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Bli först med att recensera denna bok