Fredagkväll med mat och vin

Larsson, Håkan

| 2010

Flag from sv

22


Fredagslyx utan stress Efter prisbelönta storsäljarna Håkan Larssons Vin & Mat (2003) och Håkan Larssons Vin och Fest (2008) kommer nu Håkan Larssons Fredagkväll med Vin & Mat. Konceptet är enkelt och självklart: att förgylla veckans bästa kväll. Metoden: - Middag på en halvtimme - Perfekt vin därtill runt hundralappen. I en skön och nyskapande förening av mat, vin och kultur löser Håkan Larsson den utmaning som väntar miljoner svenskar inför veckoslutet. På fredagen vill vi gärna äta gott och lite lyxigt och dricka något gott; på tu man hand eller under avspända former med vänner eller grannar. Men maten får inte vara för krånglig eller tidskrävande, ingredienserna ska kunna köpas på väg från jobbet - och på Systemet ska vi kunna gå direkt till rätt hylla och köpa ett vin som passar till utan att bli ruinerade. Samtliga frågor får sina svar i Håkan Larssons Fredagkväll....

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Linda Abramsson

2012-02-24

Betyg

Jag brukar aldrig betygsätta kokböcker här men i det här fallet kunde jag inte låta bli. Detta är så mycket mer än bara en kokbok med enkla och goda maträtter med vintips och musikförslag.
Den kan med fördel användas som en "coffee table bok" eftersom den är så trevlig att bläddra och läsa i.

Gunvi Lundqvist

2010-11-18

Betyg

Ännu en bok som jag vill behålla, alldelse för mig själv. Inspirerar att testa, inga svåra saker inget hukus pukus, allt passar mig, mat vin hör ihop, liksom musik, här får du allt. Särskilt gillar jag kommentarerna runt vinet. Julgåva åt den som är intresserad av mat och vin. Rekommenderas.