Fräsch, frisk och spontan

Kallentoft, Mons

| 2005

Flag from sv

79


Utåt sett är de den perfekta familjen. Båda har gjort karriär, de har två söta små barn och en dyr bostadsrätt i Stockholm. De sköter hushållssysslorna tillsammans, noggrant fördelade med hjälp av ett excelark. Men under ytan är det något som inte stämmer. Han försöker förstå sitt liv utifrån marknads- och varumärkesteorier, medan hon försvinner ut på långa nattliga promenader. Det är då tanken på projektet dyker upp hos honom. Hans alldeles privata projekt, som ska ge innehåll och riktning åt hans tillvaro. Ett nytt projekt, ett projekt som verkligen kommer att brännas. Mons Kallentofts nya roman Fräsch, frisk och spontan beskriver en familj i sönderfall och utspelar sig just nu i Stockholm. Mons Kallentoft (f 1968) debuterade år 2000 med romanen Pesetas som belönades med Katapultpriset för bästa debut. Sedan dess har han hunnit ge ut romanen Marbella Club...

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

E

Ellinor Karlberg

2013-12-16

Betyg

Smart men sjukt obehaglig..

Maria Nordström

2010-10-09

Betyg

Jag förstår inte riktigt....

A

Anna Malmgren

2010-05-29

Betyg

Jag gillade boken men den är mycket speciell. Man vet aldrig om han genomför projektet eller om projektet bara finns i hans huvud som just ett projekt.

Ullis N

2010-01-07

Betyg

Förstår inte huvudpersonen, hans fru, hans kollega eller slutet. Är rätt nöjd med mig själv att jag överhuvudtaget tog mig igenom boken.

Tor von Geijer

2009-09-18

Betyg

.