
Franska kvinnor blir sällan tjocka, men de äter bakelser och vitt bröd, dricker champagne och vin och äter regelbundet tre rätters måltider. Hur de bär sig åt? Lär av fransk-amerikanska Mireille Guiliano som avslöjar hemligheterna bakom den franska paradoxen i denna humoristiska, kunniga och aktuella icke-bantningsbok! Det främsta budskapet är att lära sig äta med huvudet, inte med magen. Bli medveten om vad man äter, när och hur, njuta av att äta rätt saker (och fel ibland) men balanserat och i mindre portioner. Välja kvalitet framför kvantitet, köpa fräsch och färsk mat utifrån årstiderna, smaka och njuta av varje bit i stället för att överäta ? och sedan panikbanta. Mireille Guiliano vet vad hon pratar om. Uppväxt i Frankrike åkte hon som tonårig utbytesstudent till USA där hon åt en mängd snabbmat och gick upp 10 kilo på en termin. Tillbaka i Paris fortsatte hon att äta...
Visa mer