
Det finns en alldeles speciell, förförisk känsla i fransk mat ... Middagen är dagens höjdpunkt i varje franskt hem. Man väljer noga sina råvaror och lagar med omsorg. Men det behöver varken vara krångligt eller tidskrävande. Bistromaten är rustik, enkel och underbart välsmakande. Hit räknas det franska kökets klassiker som crêpes, bouillabaisse, pot au feu, ratatouille och boeuf bourguignon. Och förstås ljuvliga desserter ... Laga chokladmousse, mandelpaj, citronsorbet och rödvinskokta päron med hasselnötsgrädde precis som i Frankrike!Boken är indelad i kapitel med olika teman: Aptitretare ?roa munnen? ? Amuse bouche Snabblagat ? À la minute Från ugnen ? Au four Rustikt ? De campagne Smaker som gifter sig ? Un bon mariage Söta saker ? Les desserts Drycker ? Àperitif, digestif et les autresDet finns också ett avsnitt om ost, om hur man äter ost efter middagen i Frankrike. Dessutom...
Visa mer
Recensioner
Bli först med att recensera denna bok