Främlingen vid havet

Roberts, Nora

| 2013

Flag from sv

79


Eli Landon är en framgångsrik brottsmålsadvokat som förlorar allt då han blir anklagad för att ha mördat sin fru. Han var mitt i en bitter skilsmässa när han hittar sin fru död i deras hem. Han blir genast den huvudmisstänkte men trots intensiva efterförskningar så hittar inte polisen några bevis mot honom. Men all uppmärksamhet kring fallet gör att Eli förlorar jobbet och de flesta av sina vänner i Boston. Så han flyttar till det lilla samhället Whiskey Beach. Där har hans släkt ett stort hus vid havet. Här träffar han den levnadsglada och vackra Abra Walsh. Hon sköter om släktens hus och är en varmhjärtat kvinna som Eli vågar anförtro sig åt. Tillsammans försöker de lösa gåtan vem som mördade Lindsey, för att på så sätt rentvå Eli. Men snart förstår de också att huset vid havet har egna väl bevarade hemligheter... "Lästipset - veckans favoriter: Advokaten Eli drar sig tillbaka...

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Elisabeth Svensson

2019-09-13

Betyg

Som vanligt superbra. Spännande och fängslande. Från första till sista sidan.

Sussie S

2015-12-09

Betyg

Bra grundstory men alldeles för mycket sirapsslisk.

A

Anders And

2014-08-11

Betyg

Hade satt fyre stjärnor om det inte var för slutet. Det finns två som jag tycker väldigt synd om, men det gör väl inte en Amerikansk författare. Ni som läst klart förstår nog vad jag menar.

Heidi T

2014-03-08

Betyg

Nora Roberts vet hur man underhåller, om så bara för stunden!

T

Terese Johansson

2014-03-04

Betyg

Jag läste den i ett sträck. Helt klart en av Roberts bästa böcker, men jag kan inte riktigt förklara varför jag tycker det. Det var något med miljön och de sympatiska karaktärerna i boken som gjorde att man fastnade i boken. Skulle gärna vilja se den som film.

Britt-Marie Kullin

2014-01-14

Betyg

Betyg: 4 av 5.

För ganska så exakt ett år sedan, så läste jag Nora Roberts tvåhundrade bok, ?Vittne till mord?. Och den blev jag glatt överraskad av, eftersom jag inte har gillat hennes böcker tidigare.

Den här boken, ?Främlingen vid havet? tyckte jag också var bra. Den var likvärdig hennes förra bok. Kanske ingenting som jag kommer att minnas. Men absolut läsvärd för några timmars underhållning.

Så vill ni ha lite spänning och lite kärlek, så rekommenderar jag boken.