Fraktur

Slaughter, Karin

| 2011

Flag from sv

67


Spänning av högsta klass En kvinna kommer hem och hittar sin dotter död. Över flickan lutar sig en man med en blodig kniv. Den våldsamma kamp som utspelar sig mellan dem förändrar allt. Lokalpolisen klantar till utredningen och Will Trent, specialagent i Atlanta, kallas in för att hitta den brutala mördare som tycks hota bara de allra rikaste flickorna i staden. Till sin hjälp får han kriminalassistent Faith Mitchell, som från första stund tycker genuint illa om honom. Högt tempo, våldsamt, mörkt och mycket action Karin Slaughter är i sitt esse. Med sylvass känsla för det amerikanska samhällets klasskillnader och sina skickligt tecknade karaktärer håller hon läsaren i sitt grymma grepp från första sidan. Karin Slaughter är en av våra absolut bästa och internationellt mest framgångsrika spänningsförfattare just nu. Fraktur är den andra boken i hennes nya serie om specialagenten...

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

K

Karin Åkeson

2020-04-13

Betyg

Will Trent en trevlig ny bekantskap som gav mersmak.

Britt-Marie Kullin

2019-07-04

Betyg

Betyg: 4,5 av 5.

Författaren Karin Slaughter har skrivit cirka tjugofem böcker. Som jag har förstått det så finns endast cirka elva av dom översatta till svenska. Den här boken är en nyutgåva, och den gavs ut tidigare i Sverige 2011.

Det här är den femte boken som jag läser av henne. Dom böckerna som jag har läst tidigare är Triptyk, De vackraste, De fångade, och De fördärvade. (Länkarna går till mina recensioner av böckerna). Jag har tyckt mycket om alla dom fyra tidigare böckerna, och jag tyckte även mycket om den här femte boken.

Fraktur är den andra boken i serien om Will Trent. Triptyk heter den första boken.

Boken är välskriven och spännande. Otäck och lättläst är den också.

Rekommenderar absolut boken till alla som tycker om spännande och blodiga amerikanska deckare.

E

Ewa H

2016-01-05

Betyg

Slaughter skriver mycket bra och med bra porträtt. Kanske det blir lite för långt, många turer i skolorna. Kunde ha kortats lite för att inte bli tråkigt bitvis. En mörk, otäck historia är det.

Sussie S

2014-09-07

Betyg

Väldigt amerikansk och ett väldigt ältande om samma saker om och om igen.

Lisa S

2013-10-19

Betyg

Hyfsad. Lite förvirrande till en början men ordnar upp sig mot slutet. Boken kunde kortats ner cirka 100 sidor, i mellan åt känns det som ett ältande.

Betyg

Besviken på boken, då de förra böckerna av Karin Slaughter varit fruktansvärt bra!

Maria Johnson

2012-03-21

Betyg

Enväldigt amerikansk men helt ok deckare,

Birgitta Spele

2011-06-28

Betyg

Hyfsad men lite seg. Vill ha nagelbitarstämning. Stundtals lite snurrigt med alla personer.