Förtärande eld

Brown, Sandra

| 2005

Flag from sv

40


De senaste tio åren har den framgångsrika inredningsexperten Sayre Hoyle Lynch inte haft någon kontakt med sin dominerande och konservativa familj. Men när hon får veta att hennes lillebror Danny dött under mystiska omständigheter enligt ryktena genom självmord återvänder hon till hemstaden Destiny i Louisiana. Sayre plågas av svåra samvetskval: Danny försökte få tag på henne per telefon strax före sin död, men hon ringde aldrig tillbaka. Ville han berätta något för henne? Polisen verkar inte övertygad om att Danny tagit livet av sig. De verkar istället leta efter en mördare Konflikterna mellan Sayre och hennes far blir allt värre. Snart avslöjas farliga familjehemligheter och gamla släktfejder blir aktuella på nytt. Finns förklaringen till Dannys död i det förflutna?

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Anna Å

2012-01-23

Betyg

Denna bok verkade vara bättre än den var när man läste baksidan och såg framsidan. Men det hände nästan inget efter de första kapitlen... Den går att läsa men hon har gjort så mycket bättre böcker än denna

Sussie S

2011-04-17

Betyg

Jag tycker det är en av hennes bättre böcker faktiskt. Jag gillade karaktärerna i boken och storyn höll ända till slutet.

Charlotte B

2011-03-01

Betyg

En av Sandras sämre böcker...