Frfljd

Den andra, fristende delen i serien om Anne Persdotter. ret r 1392. Den unga nkan Anne driver framgngsrikt Handelshuset dr hon tidigare varit anstlld. Samtidigt sprider sig skrcken i Stockholm. Vitaliebrderna, sjrvarna frn stersjn, styr staden, det r kaos och mnniskor svlter. Mitt i allt detta frsker ngon lgga beslag p Annes tillgngar, och hon frstr att hon och hennes lilla dotter Maria r i fara.Hennes enda utvg blir att fly, och tillsammans med Maria slr hon sig ner i sin gamla hemstad Lbeck. Hennes vninna Valborg har trffat en ny man, rdmannen Herman, som lovar att ta hand om Handelshuset. I gengld ska Anne med hans hjlp kunna fortstta sin verksamhet i det nya landet.Hon finner en fristad hos den vnlige kpmannen Naglers familj, men tvingas snart inse att inte ens hr kan hon och dottern vara trygga. I en hrd tid d alla frmst tnker...

I

Inger Jonsson

2016-05-28

En roman som till viss del bygger p verkliga hndelser. Utspelar sig olika platser. En stark kpmansnka lyckas med mycket. Krlek - ibland olycklig.

Denna bok var s mycket bttre n del 1 tycker jag s denna kan jag allt rekommendera till er andra =)

Matilda Bergstrm

2013-10-25

I princip allt r fel, nr det gller historiska fakta. Det enda som stmmer r vissa fakta om btar och skepp. Intrigen r smre n i en Harlekinroman.

Peter Kronlw

2013-06-15

Mycket spnnande bok! S mlande beskrivningar att man kommer riktigt nra huvudpersonen Anna.

Lilian Boquist

2011-01-15

Bra! Hennes bcker r alltid bra - Bra kunskap bakom och hon kan f ihop det till intressanta berttelser trots att det r s lnge sedan

Elin Elssj

2010-10-06

Hr r den spnnande uppfljningen p Brnnmrkt som inte gr en besviken!

G

Gunilla Bryntesson

2010-04-25

inte riktigt lika bra som den frsta, Brnnmrkt