#författarboken

Har du en författardröm? Eller har du gett ut en bok utan att bli nöjd? Vill du nå ut med dina ord till en publik? Då har du rätt bok i handen!#författarboken ? från idé till releasefest innehåller det mesta du behöver veta som författare oavsett om du föredrar traditionell för­lags­utgivning eller egenutgivning. Du får tips om allt från förlagskontrakt till försäljnings­kanaler.Med #författarboken som inspirerande och ini­tierad guide kan du marknadsföra och sälja din bok.9 huvudavsnittInledning: bokidé och drivkrafter. Marknadsföra: bygg en författarplattform på nätet för oberoende. Skriva klart & redigera: skapa skrivtid samt vad lektörer och redaktörer kan bidra med. Publicera: för- och nackdelar med traditionell förlagsutgivning, att anlita bokutgivningsföretag eller starta eget mikroförlag. Producera: allt info du behöver för att ge ut en bok själv ? eller veta...

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Kim M. Kimselius

2015-12-26

Betyg

Det här är en bok alla borde ha som vill bli författare. Jag tänker hela tiden på den som Författarhandboken, för det är precis vad den är, en handbok för alla som vill skriva.

Direkt jag läste innehållsförteckningen blev jag fångad, många intressanta ämnen. Kristina Svensson har en mycket trevlig, personlig ton i boken. Det gillar jag skarpt!

Författaren är otroligt duktig och har åstadkommit en mycket välskriven och informativ bok. Ett uppslagsverk och en "bibel" för alla som ska ge ut en bok på eget förlag, eller som bara vill veta mer om bokutgivning.


9 huvudavsnitt
Inledning: bokidé och drivkrafter.

Marknadsföra: bygg en författarplattform på nätet för oberoende.

Skriva klart & redigera: skapa skrivtid samt vad lektörer och redaktörer kan bidra med.

Publicera: för- och nackdelar med traditionell förlagsutgivning, att anlita bokutgivningsföretag eller starta eget mikroförlag.

Producera: allt info du behöver för att ge ut en bok själv ? eller veta vad förlaget gör.

Lansera: media, annonser och recensioner.

Sälja: direkt till läsare eller via återförsäljare som bokhandeln.

Livet som författare: utlandslansering, agenter och ekonomi.

Mer info: tips på branschorganisationer och tid­ningar för mer information.

Baksidestext:
Har du en författardröm? Eller har du gett ut en bok utan att bli nöjd? Vill du nå ut med dina ord till en publik? Då har du rätt bok i handen!

#författarboken ? från idé till releasefest innehåller det mesta du behöver veta som författare oavsett om du föredrar traditionell för­lags­utgivning eller egenutgivning. Du får tips om allt från förlagskontrakt till försäljnings­kanaler.

Med #författarboken som inspirerande och ini­tierad guide kan du marknadsföra och sälja din bok.

En bok du inte klarar dig utan!