Förbjuden frukt

Sydney Waverly tvingas hals över huvud fly från sin man David, som misshandlat och hotat henne. Med sig har hon  deras gemensamma dotter Bay. Det blir en dramatisk flykt som för henne tillbaka till familjens hus i Bascom, North Carolina, där storasyster Claire fortfarande huserar i föräldrahemmet med den fantastiska trädgården fylld av allehanda örter, frukter och bär. Mitt i trädgården står ett urgammalt äppelträd. Claire vet att hon inte får äta från trädet, däremot använder hon sig av trädgårdens alla andra ingredienser när hon lagar mat och bakar pajer i den lilla cateringfirma hon driver.Sydneys plötsliga ankomst blir en dramatisk vändpunkt i Claires stilla småstadsliv och hon ställs inför nya val och möjligheter - inte minst genom den nye grannen som börjar uppvakta henne. Men Sydney drar också med sig orosmoln. Den man hon lämnat letar efter henne och dottern, och han är kapabel...

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Iris Eriksson

2013-03-06

Betyg

Den här boken var, är, helt underbar. Den kändes en aning långsam i början eftersom kapitlen fokuserar på olika personer, men ju mer man läste desto mer lärde man känna karaktärerna och brydde sig om dem mer. Jag läste ut den snabbt när jag väl kom in i den. Och den där... Passionerade, lustfyllda och oförklarliga kärleken som beskrevs i den.. Det är ju den känslan alla vill känna. Jag älskar att läsa om de känslorna men när jag väl läst klart den så känner jag mig så otroligt ensam och tom. Längtar efter att själv få känna så, själv vilja ha någon... Bara någon. Uff, en jobbig känsla. Men en jätte fin bok, rekommenderar den varmt.

Charlotte B

2012-08-03

Betyg

Bra bok... Gillade den mycket!

Annika Olsson

2012-08-01

Betyg

En varm och mysig läsning.

E

Emma Poucette

2012-07-11

Betyg

Lite tunn och väldigt lättläst, men jag älskade trädgården och hur huvudpersonen blandade örter och blommor för att ändra humör. Något sliskig och förutsägbar, men den värmde.

Josefine Ejebjörk

2012-01-06

Betyg

Mysig lite övernaturlig bok. Snabbläst. Nästan lika bra som Sugar Queen, hennes andra bok.

Åse Bandling

2011-04-10

Betyg

Gillade den här, annorlunda och mysig. Efterlämnar en bra känsla.

Betyg

Detta är en liten karamell som man ej kan lägga ifrån sig. Man läser den med ett leende på läpparna, man blir glad av den.