För mycket av allt

Bråding, Sanna

| 2016

Flag from sv

51


Under Sanna Brådings framgångsrika och mycket aktiva yta finns en känslighet som har lett henne in på destruktiva flyktvägar i livet. Hon har kämpat mot anorexi, bulimi och olika missbruk i långa perioder. 2008 dömdes Sanna till fängelse för narkotikabrott och i och med det tog hennes liv en ny riktning. Från att ha nått botten har hon lyckats vända sina smärtsamma erfarenheter till något konstruktivt som hon nu bygger vidare på. Sanna Bråding är idag en insiktsfull person som är väl värd att lyssna noga på och den här självbiografin kommer att vara till stor hjälp för många med liknande läggning och erfarenheter.Genom att dela med sig av sina egna erfarenheter vill hon ge stöd och mod till andra. Dels genom att visa på att det faktiskt inte behöver vara hopplöst hur mörkt det än verkar, dels genom att sprida insikten om att det faktiskt finns andra människor som kan nå och hjälpa en. Under...

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Maria Olofsson

2018-09-17

Betyg

Aldrig hade jag trott att Sanna varit med om såhär mycket jobbigt! Starkt och fint skrivet! Skönt att efter alla år kunna vända på livet och få frid! En bok som ger hopp!

Bokdjungeln

2018-08-15

Betyg

En spännande ljudbok om Sanna Brådings liv. Jag tror att många har en bild av hur hon är och har varit då många har känt till henne sedan hennes medverkan i Skilda världar. Men med denna ärliga självbiografi så känns det som att lyssnaren får se "den riktiga Sanna". Sanningen bakom alla artiklar i tidningarna om henne. Hon visar vilken stark kvinna hon är och man blir både inspirerad och känner med henne. En fin och stark ljudbok.

Sara Bengtsson

2018-03-10

Betyg

Anna Granström

2017-10-09

Betyg

Intressant att läsa om hennes liv.

Maria Johansson

2017-10-08

Betyg

Naket berättad bok, men mot slutet blir det för mycket feel bad för min smak. Trovärdig skildring av ätstörningar , kontrollbehov och drogmissbruk utan moralisering.

Betyg

Intressant att läsa och att få höra hennes egen version....en mkt stark person.

V

Villivonkansbooks

2017-01-12

Betyg

Boken var intressant men tragisk. Kul att höra hennes egen version av livet och inte den bild media målat upp.

Marina Pedersen

2016-10-10

Betyg

Bra