Flykten

Baldacci, David

| 2000

Flag from sv

80


Ett oansenligt hus vid slutet av en grusväg i ett skogsområde nära Washington har en hemlig funktion. Det rymmer avancerade säkerhetssystem och dolda miniatyrkameror och skall användas av FBI för samtal med ett av de mest betydelsefulla vittnen man haft, en ung kvinna som har en otrolig historia att berätta. Några få personer känner till mötet, för dem är ett våldsamt drama på väg att inledas. Till huset har kommit en privatdetektiv och en annan man, en lejd mördare, bevakar platsen. Kvinnan, Faith Lockhart, är där för att berätta allt hon vet om den framstående lobbyist hon arbetat åt och som försökt påverka amerikanska statens politik och samtidigt skaffat sig några ytterst blodtörstiga fiender. Men innan Faith hinner berätta sin historia avfyrar lönnmördaren sitt vapen och träffar fel offer. Nu måste Faith ge sig på flykt undan de farligaste personerna i Förenta Staterna,...

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Cindy Kempe

2017-02-12

Betyg

Boken började lovande men sen tappade den det jag verkligen brukar gilla med Baldaccis böcker och föll in i en tråkigare stereotyp. Synd att sexuella övergrepp romantiseras, det förstörde mycket av min läsupplevelse. Annars hyfsat spännande.

Martin Ljungqvist

2016-09-03

Betyg

Bra spänningsroman med FBI, lite CIA, en privatdetektiv och en lobbyist som försöker rädda världens utsatta barn. Mycket intressant blandning. Tog ett tag innan handlingen tog fart ordentligt. Den var lagom spännande så jag kunde lägga den ifrån mig för att sova men ändå vilja läsa vidare senare.

S

SivLouise Orädd

2012-02-18

Betyg

Intriger och lögner inom FBI och CIA. Bra deckare