Flickvänskontraktet

Keiler, Anna

| 2019

Del 1: Micke och Frida. Frida är arbetslös och dumpad av pojkvännen och i desperat behov av ett nytt jobb. På ett bröllop i Stockholms skärgård träffar hon sin brors barndomsvän Micke som hon en gång var hemligt förälskad i. Micke erbjuder Frida ett jobb med väldigt udda premisser ? att spela hans flickvän på en resa till Grekland med hans hemska släkt. Men Micke är en beryktad casanova och Fridas bror varnar henne. Trots det blir hon nyfiken och hon har inget att förlora. Säkert är ryktet överdrivet och kanske är Mickes släkt inte så hemsk som han påstår?

Lollos bokhörna

2022-04-27

Den här boken gillade jag! En underbar feelgood med mycket humor, värme och kärlek så att jag blev alldeles lycklig när jag lyssnade på den!

Jag fastnar för Karaktärerna Frida och Micke, följer deras historia, skrattar med dem, lever med dem. Anna har lyckats bra med att göra historien levande och hon har definitivt ökat min längtan att åka till Grekland.

”Flickvänskontraktet” har en bra mix av händelser, missförstånd, drama, känslor och jobbiga familjerelationer. Jag fastnade helt i denna bok och är glad att det finns en del två att lyssna på (Bröllopsavtalet)!

Therese Östman

2020-11-24

Mysig och underhållande. Väldigt bra person -och miljöbeskrivningar, fick känslan att jag var i Grekland. Men den var förutsägbar. Betyg: 4,5

L

Louise Källström

2020-05-08

Otroligt förutsägbar och inget vidare språk. Det var knappt att jag orkade läsa ut den. Något jag verkligen irriterar mig på i den här typen av böcker är att det alltid är kvinnan som råkar ut för olyckor och skadar sig så att den starke mannen måste rädda henne. Kunde det inte någon gång vara tvärtom? Och varför är alla så kallade feelgood-hjältinnor alltid så otroligt vackra och perfekta jämt? Smal kropp som är kurvig på de rätta ställena (något som inte går att få till utan plastikkirurgi), långt svallande hår, enorma ögon och så vidare... Tjatigt.

Idas Recensioner

2020-05-02

Underhållande, romantisk och fina miljöer. Jag längtade mig bort till Medelhavet, allt på grund av Alla Keilers fantastiska berättande. Lite förutsägbar, men inget som jag störde mig på. Läs!

Elisabeth Svensson

2020-02-29

Småmysig feelgood med twist

V

villa-freja.se

2019-12-08

En charmig bok som förvånade mig, på ett positivt sätt, med sitt djup. Kanske titeln bidrog till att jag först trodde att det alltigenom skulle vara en rosaskimrande feelgood med lite romancevarning (och nu talar jag enbart utifrån mitt eget tycke och smak inom olika genrer). Det är det inte. Det är en fin bok med trevliga karaktärer att tycka om och en händelse som är oväntad, i alla fall ur jobbsammanhang.

💜💜💜💜💜