Fisk & skaldjur

Jansson, Carina

| 2011

Flag from sv

0


Vi får ofta höra att vi bör äta mer fisk, och det rådet har aldrig varit enklare att följa. I fiskdiskarna är utbudet nu för tiden större än någonsin. Den här boken visar hur lätt det är att äta en näringsrik kost från havet. Fet fisk innehåller till exempel nyttiga oljor, som tros förebygga hjärt-kärlsjukdomar. I Fisk & skaldjur hittar du välbekanta favoritfiskar som torsk och lax, såväl som nyare bekantskaper som tilapia. Fisk & skaldjur innehåller över 70 frestande recept med läckra bilder och ger dig all den information du behöver för att köpa, tillaga och servera fisk och skaldjur. Du får också lära dig hur du fjällar, tar ur och filear fisk, och hur du lyckas med ugnsbakning, grillning, pochering, ångkokning och stekning. Fler titlar i serien: Asiatiskt (ISBN 9781445448305) Stora vegetariska kokboken (ISBN 9781445446127) Mått: 205x261 mm

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Bli först med att recensera denna bok