Finnes: Agnes, önskas: hund

Halling, Thomas

| 2007

Flag from sv

35


Det här är den första av tre böcker om Agnes. Agnes önskar sig en hund. Men hennes föräldrar tycker att det är för mycket arbete och ansvar att ha en hund. Men på sin elfte födelsedag får hon ett koppel. Om hon lovar att under två veckors tid utan gnäll gå ut med kopplet varje dag så ska hon få en hund. Så Agnes går ut tre gånger om dagen med kopplet och stöter på än det ena än det andra problemet; som en hundhatande bonde som ber henne att ha hunden kopplad, eller avundsjuka klasskamrater eller andra aggressiva hundar. Frågan är om Agnes efter två veckor fortfarande vill ha en hund. Och vad vill hon i så fall ha för hund? (9-12 år)

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

T

Tuva Persson

2018-05-23

Betyg

Jag älskar denna boken! Det är en av de bästa böckerna jag någonsin har lärt. Jag blev helt fast. Jag kunde inte sluta läsa den. Jag har också önskat mig en hund men min familj reser så mycket så vi hinner inte. Jag är nästan lite avundsjuk. Jag tycker alla ska läsa denna bok!

L

Lovisa Davidson

2015-07-14

Betyg

Älskar denna bok pch vill gärna att det ska komma ut fler i serien

Lotta Berling

2013-09-24

Betyg

Mycket populär bland skolbarnen. Lättläst med radbrytning efter i stort sett varje mening. Texten flyter fint i denna vardagsberättelse, där man också får veta en hel del om vad man måste tänka på om man ska skaffa hund.

D

Daniella S

2012-05-18

Betyg

handlar om en flicka som vill ha en hund. hon frågar henns föreldrar men dom är inte så engkla att övertyga.

D

Daniella S

2012-05-18

Betyg

handlar om en flicka som vill ha en hund. hon frågar henns föreldrar men dom är inte så engkla att övertyga.