Feber

Stiefvater, Maggie

| 2011

Flag from sv

123


Efterlängtad uppföljare till kritikerrosade Frost!Grace borde vara lycklig. Det har gått flera månader sedan de lyckades bota Sam och han har klarat sig genom hela vintern utan att förvandlas till varg. Så hon borde vara lycklig. Men det är hon inte. En våldsam feber rasar i hennes kropp och för var dag som går växer vargen inom henne sig allt starkare och hotar att ta över hennes kropp. Kommer hon att förvandlas när vintern kommer?Samtidigt dras Isabel, som redan har förlorat sin bror till vargarna, obönhörligt till flockens senaste medlem, den farligt sexige Cole. Men Cole är inte att lita på. Han kämpar för att förbli varg för att glömma sitt förflutna. Ett förflutet som kan innebära slutet för vargarna i Mercy Falls ...Maggie Stiefvater har i Feber lyckats skapa samma sensuella och fängslande berättelse som i Frost. Lägg därtill ett slut som får läsaren att längta efter del tre.

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

A

Anna Jensen

2015-01-11

Betyg

Väldigt bra serie. Annorlunda syn på varulvar, spännande och så förstås den heta ungdomskärleken.

I

Ida Andersson

2014-02-19

Betyg

En helt okej uppföljare. Man blir inte besviken på vad den har att erbjuda.

Ida Holmén

2013-05-31

Betyg

Tycker definitivt att den här boken var bättre än första som jag upplevde var väldigt seg. Här händer det desto mer, men jag tycker att något slår snett när omgivande karaktärer blir mer intressanta än huvudkaraktärerna. Isabel och Cole är mina självklara favoriter medan Grace och Sam känns väldigt bleka.

Madelene Helgesson

2012-12-05

Betyg

Gillade den här mycket mer än förra boken. Isabel och Cole blev snabbt mina favoritkaraktärer.

Alekzandra K.

2012-10-31

Betyg

Mer spänning och fler perspektiv än första boken. Gillar de nya karaktärerna och att man får följa även deras tankegång. Är faktiskt lite spänd på att läsa sista delen...

Sussie S

2012-09-04

Betyg

Jag fullkomligt älskar dehär böckerna! Det bästa som jag har läst på väldigt länge.

Betyg

Nja vad ska jag säga om denna lilla bok.
Jo den var bra men inte lika bra som del 1 och jag får se om jag ger mig på att läsa del 3 har inte riktigt bestämt mig än.

E

Erika Nilsson

2012-02-19

Betyg

Älskar den här boken också lika mycket som den första boken!!!:)

Rebecka Angelin

2011-12-18

Betyg

Denna bok var bra men inte lika bra som första. Fick inte samma känsla av att läsa denna som den första. Allt Graice och Sam kämpade för i första boken känns som bortkastad när man läser denna. Deras kärlek finns fortfarande kvar men de är så mycket annat runt omkring så den beskrivs inte som de gjorde i första boken vilket är förståligt, de hade nog blivit långtråkigt, men de fanns andra bra saker med denna boken. Man får lära känna 2 nya karaktärer och de var deras histora som drev denna boken frammåt. 2 personer som man inte vet så mycket om. Cole som tackat ja till att förvandlas till varg och glömma sitt förrflutna, varför? Isabell som förlorade sin bror i kampen mot förvandligen i första boken. Man får även läsa lite mer om Sam och även Graice. Det försvinner inte utan denna boken ger 2 nya karaktärer lite mer roller bara.

Det är en bra bok och jag kommer utan tvekan att läsa sista med när den kommer.

Marie Rös

2011-11-20

Betyg

Otroligt seg och trist. Hoppade flera sidor åt gången bara för att den skulle ta slut någon gång!

Charlotte B

2011-03-28

Betyg

Nästan lika bra som Frost. Längtar tills den tredje och avslutande boken kommer ut.