Fda utan rdsla

Heli, Susanna

| 2019

Allt fler kvinnor upplever en stark rdsla infr sin frlossning. Samtidigt r den svenska frlossningsvrden skrare n ngonsin fr bde mor och barn.Susanna Heli har arbetat med att ge fdande kvinnor kraft och std under hundratals frlossningar. Hr har hon valt ut sina fyra mest effektiva verktyg som hjlper dig att undvika stress och rdsla. Med andning, avspnning, rsten och tankens kraft leds du bort frn rdsla och mot trygghet och kraft. Verktygen r enkla och kan anvndas under fdandets alla skeden. De gr frlossningen till en strkande och positiv upplevelse bde fr den fdande kvinnan och fr hennes partner.Fda utan rdsla passar dig oavsett om du r frstfderska eller omfderska, om du vljer att ha bedvning eller fda helt utan smrtlindring, om du r mycket rdd eller bara vill vara frberedd.Kvinnor som lst boken infr sin frlossning:?Jag knner...

L

Leo

2020-03-12

Annika

2020-01-18

Bok + kurs var bsta tnkbara frberedelsen infr frlossningen. Fr mig fungerade verkligen metoden!

Amanda - Lsbulle

2018-02-04

Jag fick lna boken av Louise, som ftt rva den av sin syster, som lnat ut den till tre vnner efter det att hon ftt den av en kompis. S fint nd, att man vill dela med sig av viktig kunskap till varandra. Systerskapet ftw!!!

Jag r inte speciellt rdd fr frlossningen i sig. Mina rdslor ligger frmst i det som vntar eftert, men jag vill nd knna att jag har frberett mig p de stt jag kan och som finns tillgngliga fr mig. Att lsa en bok av det hr slaget kndes perfekt och jag knner mig nu ngot mer trygg i att jag har verktyg fr att handskas med vrkar och frlossningsarbetet. Vissa delar har jag och Pierre lst hgt s han har varit med en del ocks, vi har ven diskuterat mina anteckningar och gtt igenom mina rdslor. Framfrallt r det nog det som r riktigt bra med boken, att den fr oss att brja bearbeta det som komma skall och diskutera ihop oss som ett team infr det vi ska utfra. Det ska bli riktigt spnnande!

P

PL *

2016-05-19

Den hr boken tilltalade inte mig alls, den var alldeles fr flummig.