
Hälsokockens vardagsmat Skapa plats för matglädje i ditt hem! Det är Jacob Wismars stående och högsta önskemål. Att laga sin egen mat gör automatiskt att vi äter bättre och hälsosammare och slipper få i oss en massa konserveringsmedel, sötningsmedel och artificiella färgämnen. Att laga maten ihop är dessutom ett kul sätt att vara tillsammans och ger barnen kunskap om vad det är vi faktiskt äter och var maten kommer ifrån. I Familjens hälsokokbok utgår Jacob ifrån sin egen familj och den mat de ställer på bordet hemma. Det är alltifrån traditionell "familjemat" som spaghetti och köttfärssås och ugnspannkaka till lite mer spännande smaker som skaldjursrätter eller falafel. Framförallt handlar det om vanlig mat - vardagsmiddagen som ska stå på bordet klockan sex. Jacobs grundtanke är att mat ska vara riktig och hemlagad, det ska vara mycket frukt och grönsaker och det ska vara...
Visa mer
Recensioner