CD-bok Uppläsare: Stefan Sauk, Gunilla Röör och Anna-Lotta Larsson Speltid: ca 5 timmar Nu är Desirée och Benny från Grabben i graven bredvid tillbaka! Till glädje för de 450 000 som köpt Grabben i graven bredvid. Och för den dryga miljon som sett filmen. Den minnesgode läsaren kommer ihåg att Grabben i graven bredvid hade ett öppet slut. De skulle göra tre försök att få barn. Blev det inget skulle de gå skilda vägar. Blev det något, ja då får vi se? Och det får vi nu! Det blev barn. Ut flyttar Anita, kusinen som Benny haft ihop det med under tiden. In flyttar Desirée, beredd att göra ett nytt försök på gården. I Familjegraven får vi följa Bennys och Desirées försök att leva familjeliv. Härligt rolig läsning som i den första boken. Gripande, spännande och slagkraftigt. Inte utan konflikter. Katarina Mazetti är tillbaka med en ny härligt rolig relationsroman fullt i klass...
Boken börjar ju så bra! Underhållande och engagerande med helt underbara uppläsare till. Jag skrattade högt ett flertal gånger, och tänkte bara_Vilken härlig bok! Men så händer något efter ungefär halva boken. Den tar en helt ny riktning och blir plötsligt deprimerande och tråkig! Det var längesedan som jag blev så förvånad och besviken över en bok som var så underhållande i början som den faktiskt var! Slutbetyget blir därför endast en 3:a från mig! Rekommenderar varmt början, men lyssnar ni på ljudboken, så kan ni stänga av efter drygt 3 timmar!
2013-05-19
Den va rörig i början men sen när man har kommit in i den så förstod man den lite bättre
2013-05-18
Den va rörig i början men sen när man kom in i den så förstod man lite av den och så här tyckte jag om den
2010-10-25
En charmig, komisk kärlekshistoria om än lite för typecastad. Bonden lite för mycket fumlig mammasgosse och biblotikarein kanske lite för präktig. Men en charmig historia med ett lättläst språk gör den ändå läsvärd.
Nja, alltså jag fattar bara inte vad det är som är så konstigt med att en bibliotekarie möter en lantbrukare??? Det är fördomsfullt som bara attan för jag vet flera i den sistnämnda kategorin som både läser böcker och är dykinstruktörer vid sidan av mjölkningen...Inte var handlingen så speciell heller utan de åker där fram och tillbaka mellan gård och bibliotek. Ja, och...? Superbesviken på det som höjts till skyarna av så många och den extra stjärnan beror enbart på att Mazetti har ett språk som fungerar.
2009-11-13
Jag gillade boken och filmen. Härlig story om kärlek som plötsligt slår till, trot allt...